Navázali jsme na rodinnou tradici, když jsme v roce 2003 založili malé rodinné vinařství v profesionální podobě. Staré vinice jsme rozšířili o výsadby větších ucelených ploch a nyní hospodaříme na pěti hektarech v tratích Brněnka, Hrubé a Stará hora. Zpracováváme pouze vlastní hrozny. Od prodeje hroznů jiným vinařům jsme se časem posunuli k výrobě vína, zprvu sudového, v roce 2005 se poprvé část produkce nalahvovala. V současnosti již lahvujeme celou svou produkci. S tím, jak si naše vína našla své místo na trhu, bylo nutné řešit kapacitu výrobních a skladovacích prostorů a techniku do vinohradů. Původní prostory v předválečném vinném sklepě již nestačily, proto jsme v roce 2009 postavili novou provozovnu, která splňuje veškeré požadavky na moderní hygienický potravinářský provoz. Hrozny se sklízejí ručně a zpracovávají šetrnými technologiemi. Víno se plní na pojízdné lahvovací lince, která zaručuje stabilitu vína v lahvích, jejich svěžest a hlavně spokojenost zákazníků. Historie rodinného vinařství nesahá hluboko, proto i naše etikety mají moderní a netypický vzhled. Novinkou posledních let ve vinařství je pěstitelský sekt vyrobený tradiční metodou kvašením v lahvi.